20.12.2015

THROUGH MY PHONE

Tovi taas vierähtänyt viime kirjoittelukerrasta. Ollut paljon tekemistä, muun muassa kandin tein ja palautin tässä syksyn aikana, ja lisäksi aikaa on vieneet muut kouluhommat ja uus työpaikka, jossa oon kyllä tykännyt tosi paljon olla :) Jotenkin sitten se vapaa-aika on tullut vietettyä muuten kuin blogia päivitellen. Ehkä myös inspiraatio sen suhteen ollut jo pidemmän aikaa hiukan kadoksissa. Puhelinkuvia kuitenkin tulee napsittua (vaikka ei niitäkään entiseen tahtiin), joten tässä hiukan niitä viime ajoilta, tai vähän kauempaakin Lontoon matkalta!

IMG_4213-checker
♥ Kunnon turistiselfie Buckinghamin palatsin edessä :D ♥ Maisemat lentokoneesta menomatkalla, aivan ihana auringonnousu. ♥ London Eye ja ihana auringonpaiste. ♥ Myös perinteisen punaisen puhelinkopin kanssa oli pakko ottaa turistikuvia.

IMG_4343-checker
♥ Pysähdyin kuvailemaan varmaan joka toista rakennusta tuolla, ne oli vaan niin hienoja. Tää tais olla ekalta kävelymatkalta meidän hotellille. Eksyttiin pari kertaa sillä matkalla mut eipä haitannut kun sai tutustua noin nätteihin maisemiin samalla :) ♥ Notting Hill ♥ Victoria's Secret-myymälä New Bond Streetillä oli myös aikas hieno.

IMG_4166-checker
♥ Kuvassa yks uus lempparipaita, näkyy tossa vähän huonosti. ♥ Kaupunkia oli jo tolloin marraskuun puolessavälissä koristeltu ihanin jouluvaloin! ♥ Maisemia metroasemalta. ♥ No olihan siellä King's Crossilla laiturilla 9 3/4 potter-fanina ihan pakko käydä..

IMG_4588-checker
♥ Viimeisiä joulushoppailuja tuli tänään tehtyä vielä. Onneksi suurimman osan ostoksista tein jo aiemmin, sen verran kovat ruuhkat kaupoissa. ♥ Aiemmin tällä viikolla Fazer cafessa äitin kanssa ennen töitä. ♥ Eilen käytiin töiden jälkeen kaverin kanssa kattomassa uus Star Wars ja olihan se hyvä! Seuraavaa osaa odotellessa. ♥ Sain samaiselta kaverilta niin söpön joululahjan; joulukalenterin eli pienen pussin jokaiselle joulukuun päivälle! :)

2 kommenttia:

 1. Äh tuli taas ikävä Lontooseen T____T

  Se Harry Potter-turistikauppa oli muuten ihan sairas hinnaltaan :'D Tosin mitä muutakaan olisi voinut odottaa, mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä ku näitä kuvia kattelee ja muistelee :) Ja niin kyllä oli ihan sikakallis!

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥
Thank you for your comment!♥